šŸ„©Snel aan tafelšŸ„©

De herfst is weer in volle gang en dat betekent dat het weer hoog tijd is om te genieten van heerlijke gerechten die passen bij dit seizoen. Bij Chef Confit hebben wij enorm veel makkelijke, lekkere en gezonde herfstrecepten. In deze blog gaan we dieper in op een aantal gezonde herfstrecepten, waarbij we beroep doen op de ervaring van professionele chef-koks die heerlijke recepten hebben bedacht voor Chef Confit. Wat dacht je van onze tweede dag stamppot en winterse hachee? Je zal ondertussen vast wel honger hebben gekregen, dus wij houden je niet langer op. Succes met het bereiden van deze gezonde herfstrecepten!

Lekker herfstrecept

De herfst is het perfecte seizoen om te genieten. Is het van de blaadjes die van de bomen vallen, het samenzijn met familie of natuurlijk heerlijke herfstgerechten.

Een van de lekkerste herfstrecepten die je zeker moet proberen, is onzetweede dag stamppot’. Deze stamppot is niet alleen lekker, maar ook gezond. Een tweede dag stampot zit boordevol gezonde groenten die je lichaam een boost geven tijdens de koude en natte herfstdagen. Het recept is eenvoudig te bereiden en laat je genieten van alle smaken die het herfstseizoen te bieden heeft. En van deze stampot kan je (zoals de naam al doet vermoeden) meerdere dagen eten!

Snelle herfstrecepten

Herfstmaanden zijn ook drukke maanden! Hierdoor hebben we niet altijd even veel tijd om uitgebreid te koken, maar dat betekent niet dat we moeten inleveren op smaak. Chef Confit heeft daarom dit snelle herfstrecept voor je die perfect is voor de herfstdagen waarop je weinig tijd hebt.

Winterse hachee

Bekijk de onderstaande video en probeer onze Winterse hachee zelf eens uit. Deze maken wij met Chef Confit Varkenswangen. Dit gezonde herfstgerecht is gezond, maar ook rijk aan smaak en geeft je het gevoel van comfort tijdens de gezellige herfstavonden.

De lekkerste herfstrecepten van Chef Confit

Als je op zoek bent naar een herfstrecept, maar net wat anders, zoek dan niet verder! Want waarom moeten de herfstdagen oerhollands zijn? Wij brengen jou met onze ‘babi ketjap met kroepoek’ dit seizoen naar AziĆ«. Dit is Ć©Ć©n van de vele Chef Confit recepten waarbij wij onze procureur combineren met verschillende smaken uit de wereld.

Babi Ketjap met Kroekpoek

Dit recept is Ć©Ć©n van onze favoriete gerechten en zoals je misschien al van ons gewend bent (na het lezen van deze blog), hebben wij uiteraard hier ook een video bij:

Comfort food met een twist

Herfstrecepten waar wij blij van wordt vaak gezien comfort food, hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen. Wij houden gewoon van lekker eten! Echter proberen wij er altijd een verrassende twist aan toe te voegen.

Onze babi ketjap met kroepoek is hier een uitstekend voorbeeld van. De combinatie van zoet en hartig in dit gerecht is niet alleen lekker, maar ook verrassend snel en gemakkelijk om te maken. Kortom, comfort food met een twist.

Geniet van gezonde herfstrecepten

Wij zijn blij dat de herfst weer terug is van weg geweest. Van hartverwarmende stamppotten tot verrassende gerechten met een twist. Hopelijk ben je geĆÆnspireerd geraakt door onze verschillende recepten.

Door gebruik te maken van verse en gezonde ingrediƫnten en een vleugje Chef Confit, hebben we jou laten zien dat herfstgerechten niet alleen lekker, maar ook voedzaam kunnen zijn!

Dus duik de keuken in en probeer deze heerlijke snelle herfstrecepten zelf uit. Meer recepten zien van Chef Confit? Klik dan op deze link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *