🥩Snel aan tafel🥩

Als je op zoek bent naar een origineel en leuk cadeau voor een student, dan ben je bij Chef Confit aan het juiste adres! Maar waarom eigenlijk? Nou, Chef Confit maakt het studenten gemakkelijk om de meeste heerlijke recepten op tafel te toveren. En dat zonder enige kookervaring. Daarmee zijn onze blikken perfect voor iedere student die graag lekker wilt eten zonder te veel tijd in de keuken door te brengen. Bekijk alvast alle opties in onze Chef Confit webhop omgeving en verras binnenkort ook een student in jouw kring.

Cadeautip student

Wanneer je een cadeau gaat zoeken voor een student, is een cadeautip altijd handig. Daarvoor hebben immers ook deze blog geschreven! Wat wij zouden aan raden zijn is iets waar de studenten direct profijt van heeft. Een cadeau waarmee hij/zij altijd uit de brand geholpen is en makkelijk is op te bergen. Studenten hebben geen enorme keuken om mee te werken, laat staan kastruimte. Bovendien is de beste cadeautip: zorg dat je cadeau origineel is. Iets wat de student nog niet eerder heeft gehad. Wij weten wel een goede cadeautip voor jouw student, namelijk:

Hollandse kippendijen in blik

Voor de liefhebbers van mals kippenvlees zijn onze gemarineerde Hollandse kippendijen absoluut een goede  keuze. Onze kippendijen zijn gegaard in hun eigen vet en op smaak gebracht en proef je smaken zoals citroen en rozemarijn terug. Hollandse kippendijen in blik die erg snel en gemakkelijk zijn te bereiden. Ideaal voor drukke studenten die na dag hard leren toch willen genieten van een lekkere maaltijd.

https://giphy.com/embed/l4FGnq6rkNjCv8fvi

Cadeau student op kamers

En mocht het niet duidelijk zijn, richten wij ons op de student op kamers. Want thuis krijgen ze wellicht al iedere avond een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Misschien wel van jou (als lezer zijnde).

Wij richten ons op een cadeau voor een student op kamers. Studenten die voor zichzelf moeten zorgen, maar waarvan wij twijfelen of die wel echt voor zichzelf kan zorgen. Niet dat je hem/haar niet vertrouwd, maar met een cadeau als Chef Confit geef je diegene altijd een ‘plan b’ bij een mislukte maaltijd.

Een student van sterrenniveau!

Maak van jouw student een sterrenchef door gemarineerde Hollandse varkensprocureur cadeau te geven. Dit malse stuk vlees is op lage temperatuur gegaard in eigen vet, waardoor het onweerstaanbaar zacht en vol van smaak is. Een perfecte optie voor studenten die graag een vullend gerecht willen met veel smaak.

Bekijk de onderstaande video waar onze student Jeffrey binnen enkele minuten een snelle variant van onze babi ketjap bereid:

Kortom, een perfect cadeau student op kamers

Als student op kamers is het soms een uitdaging om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden, vooral als je weinig tijd hebt. Maar Chef Confit maakt het je makkelijk en nu kunnen dus ook studenten genieten van heerlijke gerechten zonder uren in de keuken door te brengen.

Onze gemarineerde kippendijen, varkensprocureur en varkenswangen zijn allemaal eenvoudig te bereiden en zorgen voor geweldige maaltijden waarvan ze kunnen genieten met samen hun huisgenoten.

Met Chef Confit kunnen ze echter in een handomdraai genieten van een heerlijk gerecht. De gemarineerde kippendijen, varkensprocureur en varkenswangen zijn allemaal voorgegaard en gemarineerd, dus ze hoeven alleen maar opgewarmd te worden voor een smaakvolle maaltijd.

Cadeau voor student man

Alhoewel liever geen onderscheid maken, denk wij dat Chef Confit voor namelijk een geweldige uitvinding is voor de mannelijke studenten. Het is simpel, makkelijk en snel te bereiden. Bovendien houden sommige mannen van een goed stuk vlees en dat kan dit cadeau hun zeker bieden!

Met onze stoere en smaakvolle hapjes, zoals de gemarineerde varkensprocureur en varkenswangen gesudderd in donker bier, kan ook jouw mannelijke student nu koken als een sterrenchef.

Geef vandaag nog Chef Confit cadeau

Een klein gebaar kan vaak een groot verschil maken. Als je op zoek bent naar een origineel cadeautje voor een student, kies dan voor Chef Confit. Via onze Chef Confit webshop kan je verschillende combinaties bestellen van 6 blikken. Onze producten worden zorgvuldig verpakt en snel bij jou thuis bezorgd, klaar om weg te geven als cadeau. Of het nu voor een verjaardag, afstuderen of gewoon als blijk van waardering is, Chef Confit is het cadeau waarvan elke student kan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *