🥩Snel aan tafel🥩

Ben je nog nooit overtuigd geraakt van vlees in blik en geef je daarom liever voorkeur aan vers vlees of vlees uit de diepvries? Dat komt dan waarschijnlijk omdat je nog niet de juiste producten bent tegengekomen! Chef Confit biedt verschillende soorten geblikt vlees aan, die té lekker zijn om te weerstaan. Smaken zoals kippendijen, varkenswangen en procureur maken van ieder gerecht gemakkelijk en snel een chefwaardige maaltijd. Elk blik Chef Confit bevat de ideale portie voor 2 personen en onze verpakking is 100% recyclebaar. Kortom, wij laten je graag kennismaken met het vlees in blik van Chef Confit.

Waarom vlees in blik lekker is

Er zijn vele redenen te verzinnen waarom ingeblikt vlees zo lekker is. Genoeg redenen waarmee wij jou graag kennis mee laat maken. Chef Confit is namelijk de expert op dit gebied en legt je graag uit waarom:

Chef Confit

Het idee voor Chef Confit is ontstaan tijdens een kookworkshop onder leiding van Arjan Weckseler. Wij zijn van mening dat iedereen onder de juiste begeleiding van een chef-kok en training een geweldige steak kan bereiden. Maar wat als het vlees al gelijk perfect gaar is en alleen nog opgewarmd moet worden? En daarmee was het gedachtegoed van Chef Confit geboren.

Meer weten over Chef Confit of onze producten? Klik dan op deze link.

Voordelen vlees in blik

Hierbij een opsomming van een aantal voordelen:

Wat kan er allemaal foutgaan met vers- of diepvries vlees?

Daarnaast kan vlees uit blik een echte delicatesse zijn. De mooiste producten zijn in blik verpakt. Goede voorbeelden zijn kaviaar en olijfolie. Vlees uit blik kan ook lekkerder zijn. Let wel, je moet wel eten welke soorten je gaat inblikken. Onze chef Arjan zou nooit een varkenshaas of een biefstuk inblikken. De door hem geselecteerde vleessoorten zijn echter wel uitermate geschikt voor inblikken. Met zijn receptuur tover jij een gerecht op tafel wat je met vers of diepvries waarschijnlijk niet gaat lukken.

Samenvattend. Door de receptuur van Arjan en de manier van verpakken kan er geen zuurstof en licht bij het product komen, waardoor het langer houdbaar is en tegelijkertijd zijn unieke smaak behoudt.

Een ander voordeel van vlees uit blik is de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende smaken en/of marinades. Zo zijn onze kippendijen gegaard in kippenvet met citroen en rozemarijn. De procureur is gegaard in reuzel, terwijl de varkenswagen gegaard zijn in bier van brouwerij De Leckere. Ieder van deze Chef Confit-producten bevatten hun eigen unieke smaak.

Tot slot is een voordeel van vlees uit blik dat je de porties goed kan afstemmen. Hierdoor verspil je minder snel eten! Dankzij de blikken van Chef Confit kan je makkelijker dan ooit de juiste hoeveelheid porties incalculeren voor jouw maaltijd.

Eén blik Chef Confit staat namelijk gelijk aan twee porties. Door de grote variëteit aan smaken en producten is er ook voor iedereen iets lekkers te vinden.

Is vlees in blik beter?

Of vlees in blik echt beter is dan vers vlees of uit de diepvries durven wij voor alsnog niet te zeggen. Het hangt er enerzijds vanaf van wat jij op tafel wilt zetten en hoeveel tijd je hebt om te koken. Anderzijds ben je met Chef Confit verzekerd van een geslaagde maaltijd. Doordat je met Chef Confit altijd binnen 10-20 minuten iets heel lekkers op tafel zet is dit in ieder geval een hele goede optie!

Dankzij de verpakking van vlees in blik kan de kwaliteit langer behouden worden. Daarnaast zijn de producten van Chef Confit stuk voor stuk perfect gemarineerd en gegaard, waardoor je gemakkelijk en snel een smaakvolle maaltijd op tafel tovert.

Wil jij kennismaken met onze producten? Neem dan een kijkje in onze webshop door op één van de onderstaande producten te klikken!

Chef Confit Kippendijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *