šŸ„©Snel aan tafelšŸ„©

Volgens sommigen spenderen we de meeste tijd in de keuken, maar volgens sommigen teveel. Precies voor deze doelgroep hebben wij simpele gerechten bedacht die niet alleen heerlijk smaken, maar ook gemakkelijk te bereiden zijn. Wij leren je de eenvoud van het koken, waardoor je zelf aan de slag kunt gaan met simpele, smaakvolle en tijdbesparende recepten. Binnen enkele minuten heb jij een heerlijk gerecht op tafel, waarmee jij indruk maakt op jouw familie en vrienden. 

Simpele gerechten met Chef Confit

Iedereen houdt van lekker eten, toch? Maar soms willen we ook niet te veel tijd besteden aan het koken van een uitgebreide maaltijd. Chef Confit begrijpt dit als geen ander en daarom hebben deze simpele gerechten voor jou samengesteld die je kunt bereiden zonder al te veel gedoe. Deze simpele gerechten van Chef Confit zijn ideaal voor drukke dagen, wanneer je toch wilt genieten van een smakelijke maaltijd.

Bekijk maar eens onze heerlijke stampot met peen & ui:

Simpele lekkere gerechten

Hopelijk ben je na het zien van de bovenstaande video al overtuigd en gelukkig maar, want we hebben nog een paar lekkere simpele lekkere recepten voor je in petto. Je kan bovendien deze recepten allemaal terugvinden op onze receptenpagina.

Ontdek hoe je al met een paar ingrediƫnten en eenvoudige kooktechnieken toch een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Bekijk hier onze heerlijke Chef Confit producten, deze zullen je helpen om een simpel en lekker gerecht te bereiden.

Simpele lekkere gerechten

Makkelijke recepten zonder oven

Niet iedereen heeft een grote keuken inclusief luxe oven tot zijn of haar beschikking, maar dat betekent niet dat je geen lekkere gerechten kunt maken. Chef Confit laat zien dat je ook makkelijke recepten zonder oven kunt bereiden. Van onze makkelijke tweedaagse stoofpotten tot een snelle spaghetti (zie de onderstaande video). Deze recepten vereisen geen oven en zijn perfect voor als je beperkte kookfaciliteiten hebt en maar 15 minuten in de keuken wilt staan.

Simpel weekmenu

Mocht je zowel simpel als in bulk willen bereiden, kan een weekmenu je veel tijd en moeite besparen. Maar weet wel waar je aan begint, want het kost aardig wat tijd en energie om een simpel weekmenu samen te stellen. Maar wij hebben een geheim voor je! Chef Confit heeft genoeg recepten die makkelijk te bereiden zijn en niet veel tijd kosten. Met dit weekmenu hoef je dus niet elke dag na te denken over wat je gaat koken en ben je altijd verzekerdd van een heerlijke maaltijd.

Hoe werkt het weekmenu?

Het weekmenu is simpel. In onze webshop kan je onze smaakspecial (zie de onderstaande foto) bestellen. Dit bevat 3 verschillende soorten vlees die je alleen nog maar hoeft te bakken.

Vervolgens ga je naar de recepten en maak jij je maaltijd al binnen 15 minuten. Hierdoor hoef je niet urenlang in de keuken te staan en na te denken over wat je wilt gaan eten.

Chef_Confit_Stapel_gemengd_staand_HR

Koken voor twee dagen

Tijd besparen in de keuken is altijd fijn, maar kan ook betekenen dat je voor meerdere dagen tegelijk kan koken. Op onze receptenpagina delen wij onze beste gerechten en tips voor simpele  recepten die je kunt voorbereiden en bewaren voor de volgende dag. Zo hoef je niet elke dag uitgebreid te koken, maar kun je toch genieten van vers bereide maaltijden.

Koken met weinig ingrediƫnten

Soms heb je weinig ingrediƫnten tot je beschikking, maar dat hoeft niet een belemmering te zijn voor het maken van smaakvolle gerechten. Chef Confit laat je graag zien hoe je met een paar eenvoudige ingrediƫnten toch lekkere maaltijden kunt bereiden. Dit is niet alleen handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen, maar ook als je creatief wilt zijn in de keuken.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor simpele gerechten, die snel klaar zijn en toch geweldig smaken, is deze blog een goed startpunt geweest. Met onze recepten en video’s die je allemaal kan terugvinden op ons YouTube-kanaal, weten wij je hopelijk te verrassen met heerlijke en simpele recepten.

Veel succes en hopelijk mogen we jouw versie van een Chef Confit recept snel bewonderen op social media. Volg Chef Confit ook op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *