🥩Snel aan tafel🥩

Ho, ho, ho eens even! Het is weer die tijd van het jaar waarin we nadenken over hoe we onze medewerkers en collega’s kunnen bedanken voor hun harde werk. Heb jij al nagedacht over jouw kerstpakket dit jaar? Want wat is er nu beter dan een kerstpakket dat niet alleen warmte en vreugde brengt, maar ook items bevat waar je echt iets aan hebt? Bij Chef Confit zijn we ervan overtuigd dat ons assortiment vleeskonfijten de perfecte toevoeging is aan elk kerstpakket en een glimlach op het gezicht van iedereen zal toveren. Wij laten je graag kennismaken met de producten van Chef Confit.

Chef Confit: De kunst van vlees konfijten

Bij Chef Confit zijn we gepassioneerd over vlees en dan in het bijzonder konfijten. Konfijten is een oude techniek waarbij vlees langzaam wordt gegaard in zijn eigen vet, wat resulteert in een ongelooflijk mals en smaakvol product. Het Chef Confit-team heeft deze traditie geperfectioneerd en heeft drie varianten waar je spontaan van gaat watertanden.

Chef Confit producten

Bij Chef Confit bieden wij voor de komende Kerstdagen onze drie varianten vleeskonfijten aan, namelijk Chef Confit Kippendij, Procureur en Varkenswangen. Maar waarom zou je kiezen voor de Chef Confit producten? Het vlees behoudt zijn natuurlijke sappen door middel van ons blik en krijgt hierdoor een diepe, rijke smaak die perfect past bij het diner tijdens de feestdagen.

Waarom kiezen voor Chef Confit in jouw Kerstpakket?

Dat wij fan zijn van Chef Confit is natuurlijk meer dan logisch. Echter geloven wij dat onze producten een geweldige toevoeging kunnen zijn aan jouw Kerstpakket. Om je hiervan te overtuigen hebben wij de volgende redenen voor je, namelijk:

1. Lange houdbaar

Niets is meer irritant wanneer je een cadeau (of kerstpakket) krijgt en de items erin zijn niet lang houdbaar. Tijdens de Kerstdagen zijn we al zo weinig thuis, laat staan dat al het eten opgaat. Wanneer je een kerstpakket schenkt, wil je dat diegene die hem ontvangt plezier beleeft van alle producten.

Eén van de grootste voordelen van Chef Confit producten is de lange houdbaarheid. Onze vleeskonfijten worden zorgvuldig bereid en vacuüm verpakt in blik, waardoor ze maandenlang vers en smaakvol blijven. Dit betekent dat jouw medewerkers of collega’s er niet meteen van hoeven te genieten. Ze kunnen onze blikken bewaren voor een speciale gelegenheid of een moment wanneer ze even geen zin hebben om boodschappen te doen.

Hoe maak je een broodje warm vlees

2. Optimaal op smaak gebracht

Onze chefkok Arjan is verantwoordelijk voor onze recepten en heeft jarenlange ervaring. Volgens zijn receptuur gebruiken wij enkel de allerbeste ingrediënten om onze vleeskonfijten te bereiden. Het resultaat? Vlees dat vol zit met smaak en karakter. Of het nu gaat om malse varkenswangen, sappige kippendij of verrukkelijke procureur. Met Chef Confit in je kerstpakket zorg je ervoor dat iemand altijd smaak heeft in huis.

3. Gemakkelijk te gebruiken

Niet iedereen is een topchef en dat begrijpen we bij Chef Confit maar al te goed. Daarom zijn onze producten gemakkelijk te gebruiken en bereiden. Ze kunnen worden opgewarmd in de oven of op het fornuis. Zelfs de meest onervaren kok kan een heerlijke maaltijd op tafel zetten zonder gedoe. Bekijk maar eens de volgende video hoe Chef Confit zelfs gebruikt kan worden voor een kapsalon in de airfryer:

4. Een geweldig cadeau voor Iedereen

Tot slot is het ook handig om te vermelden dat Chef Confit goed is voor twee porties. Hierdoor heeft de ontvanger van zijn/haar vlees kerstpakket de keuze om vlees te delen of simpelweg voor zichzelf te houden. Of je medewerkers en collega’s nu fervente fijnproevers zijn of gewoon graag lekker eten. Chef Confit is een geweldig cadeau voor iedereen!

Contact vandaag nog Chef Confit voor jouw kerstpakket

Bent u op zoek naar het perfecte kerstpakket vlees om jouw medewerkers en collega’s dit jaar eens goed te verwennen? Overweeg dan zeker om Chef Confit op te nemen in jouw kerstpakket. Onze producten zullen zeker de ster van de show zijn van jouw kerstpakket tijdens de feestdagen.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen of voor meer informatie over onze staffel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ook jouw kerstpakketten dit jaar iets heel bijzonders worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *