🥩Snel aan tafel🥩

Het buitenleven roept! En wat is een betere manier om die roep te beantwoorden dan met een bezoek aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht? Het was een dag vol gezelligheid, avontuur, en natuurlijk, heerlijke smaken van Chef Confit.

We nemen je in deze blog graag mee in ons persoonlijke avontuur op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, maar vertellen je ook meer over deze geweldige beurs. 

Chef Confit op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Dit jaar stonden wij voor het eerst op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Omringd door onze mede-kampeerders en caravan liefhebbers, voelden we ons helemaal op onze plek. Onze in blik geconserveerde vleesproducten, zorgvuldig op smaak gebracht, waren dan ook een grote hit. En dat is geen verrassing! Want als je gaat kamperen, wil je iets lekkers, makkelijks én iets dat lang goed blijft, toch?

Bekijk hieronder onze video van de de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, waarin terug is te zien hoe wij bezoekers onze producten lieten proeven (plus reactie):

Wat maakt Chef Confit ideaal tijdens het kamperen?

Onze handige blikken vol heerlijke kippendijen, varkenswangen of procureur zijn niet alleen superhandig om mee te nemen, maar ook een feestje om open te maken. Met Chef Confit heb je namelijk al in een handomdraai een makkelijke maaltijd op tafel gezet. Zelfs midden in de natuur. Dat maakte onze stand een gezellige hotspot voor iedereen die van lekker eten en kamperen houdt.

Camping Eenpansgerecht

En dat Chef Confit van kamperen houdt, blijkt wel uit onze voorgaande blogs. Zo hebben wij onlangs een artikel geschreven over een camping eenpansgerecht met Chef Confit.

Klik op de link om de blog te lezen of laat je inspireren door onze video:

Veelgestelde Vragen over de Kampeer & Caravan beurs

Wij hebben in ieder geval een top weekend gehad en erg genoten van de aanwezigheid van alle bezoekers.

Wij sluiten deze blog daarom graag af met de officiële aftermovie van de Kampeer & Caravan beurs, maar eerst beantwoorden wij een paar veelgestelde vragen over deze beurs:

Voor wie is de Kampeer & Caravan beurs bedoeld?

De Kampeer & Caravan beurs is bedoeld voor iedereen die van kamperen, caravans, en het buitenleven houdt! Of je nu een doorgewinterde kampeerder of een beginner bent, er is voor ieder wat wils.

Wat is er te zien op de Kampeer & Caravan beurs?

Van de nieuwste caravans en campers tot de handigste kampeergadgets en de lekkerste campingmaaltijden (Chef Confit). Je vindt het allemaal op de Kampeer & Caravan beurs!

Wanneer is de volgende Kampeer & Caravan Jaarbeurs?

Hou de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de gaten voor de data van volgend jaar: https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/ 

Terugblikken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Als kers op de taart sluiten we de Kampeer & Caravan Jaarbeurs af met de officiële aftermovie. Neem een kijkje, voel de gezelligheid en proef de sfeer (en onze heerlijke vleesproducten).

Bekijk de  officiële aftermovie van de Kampeer & Caravan Beurs hier:

We hopen je op de volgende beurs te zien, of natuurlijk tijdens een gezellige kampeertrip met een blik Chef Confit op het vuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *