🥩Snel aan tafel🥩

In deze tijd van duurzaamheid en recyclen is het belangrijk dat bedrijven kiezen voor verpakkingen die hieraan bijdragen. Gelukkig hoef je bij Chef Confit hier niet lang over na te denken. Onze blikken zijn allemaal 100% recyclebaar!

Blik is namelijk het enige materiaal waarvoor geen aparte inzamelingsbak nodig is. Dankzij magneten die worden gebruikt tijdens het afval verwerken, wordt eenvoudig het blik uit de afvalstroom gevist. Bovendien wordt in Nederland meer dan 91% van alle blikverpakkingen hergebruikt. Dit maakt Chef Confit naast een lekkere, ook een uiterst duurzame en verantwoorde keuze.

Waarom is blik duurzaam en recyclebaar?

Blik is een duurzaam verpakkingsmateriaal, omdat het recyclebaar is. Dankzij magneten wordt het blik gemakkelijk uit de afvalstroom gehaald, zodat het materiaal kan worden hergebruikt. Sterker nog, als wij de statistieken moeten geloven (91% van alle blikverpakkingen wordt hergebruikt in Nederland), kan blik wel tot 11 keer gerecycled worden.

Daarmee is blik het enige verpakkingsmateriaal dat geen aparte inzamelingsbak nodig heeft. Dit maakt Chef Confit naast een lekkere, ook een duurzame keuze voor consumenten.

Waarom Chef Confit kiest voor recyclebaar blik

Konfijten vleesproducten hebben een goede verpakking nodig, die de kwaliteit van de inhoud kan beschermen voor langere tijd. Blik zorgt ervoor dat onze producten niet worden aangetast door externe factoren, zoals zonlicht. Bovendien is de verpakking zuurstofvrij en dit voorkomt dat onze producten gaan oxideren.

Conclusie? Door blik kan je langer genieten van de producten van Chef Confit. Daarnaast is, door de hoge recycling efficiëntie en eenvoudige recycling, blik het meest milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal.

Ontdek de smaken van Chef Confit

Alhoewel wij de verpakking erg belangrijk vinden, is de inhoud van een blik Chef Confit nog vele malen belangrijker en lekkerder!

Ontdek vandaag nog de heerlijke smaken van Chef Confit. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om meer te weten te komen over het product:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *