🥩Snel aan tafel🥩

Heb je geen inspiratie voor een lekkere makkelijke maaltijd? Geen probleem, want met Chef Confit kan iedereen in enkele minuten de lekkerste varkenswangen bereiden. De verschillende smaken van ons vlees in blik kan je lang bewaren in je voorraadkast en zijn zo klaargemaakt.

Ontdek onze heerlijke kippendijen-, varkenswangen– en procureur uit blik. In dit artikel kan je zien hoe chef Arjan Weckseler een lekkere, maar gemakkelijk maakt in combinatie met de Chef Confit varkenswangen.

Waarom Chef Confit kiezen?

Met Chef Confit kan je de lekkerste, maar eigenlijk ook de makkelijke maaltijden bereiden om vervolgens te genieten van een heerlijk vleesgerecht. Zo zijn onze varkenswangen gemakkelijk te bereiden, waardoor je geen keukenprins en -prinses hoeft te zijn om een chef-waardig gerecht af te leveren.

Door ons kookproces wordt het vlees in blik mals en rijk aan smaak. Feitelijk heb je hiermee al een volwaardig gerecht in blik. Omdat het product direct wordt ingeblikt, is het lang houdbaar en hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van Chef Confit blijvend garanderen.

Bovendien hoef je je zich géén zorgen te maken over voedselverspilling, vanwege de perfecte porties. Eén blik Chef Confit staat gelijk aan twee porties. Makkelijker kunnen wij het niet maken, lekkerder wel.

Varkenswangen bakken met Chef Confit

In de onderstaande video laat onze chef Arjan Weckseler zien hoe je twee gerechten kan bereiden door onze varkenswangen te bakken. In het eerste gerecht gebruikt hij de varkenswangen in blik voor een luxe aardappelmousseline, oftewel aardappelpuree. In het tweede gerecht gebruikt hij de gebakken varkenswangetjes in combinatie met friet. Zelfs Jamie Oliver kan niet sneller koken dan dit!

Maak zelf een makkelijke lekkere maaltijd

Kortom, ben je op zoek naar inspiratie om zelf een makkelijke lekkere maaltijd te bereiden? Bezoek dan onze webshop en ontdek alle smaken van Chef Confit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *