Reviews

Henri Verbruggen

Ik vond jullie blikjes heerlijk en niet te vergelijken met de smac van vroeger. We gaan in maart voor een aantal maanden op reis en neem dan zeker wat voorraad van jullie mee!

Sander

Gekonfijte kip was harstikke lekker! Heel smaakvol en lekker mals. Is zeker lekker op een salade of op een lekker broodje. En natuurlijk het vet gebruiken om de aardappels o.i.d in te bakken!
heerlijk product

Paul W.

Chef Confit, kwam ik voor het eerst tegen op de Kampeer en Caravan beurs in Utrecht. Zag er eenvoudig uit om te maken en de smaak was goed. Paar blikjes Chef Confit meegenomen om op vakantie te gebruiken. Ging helemaal goed.
Dit jaar een langere reis gepland naar Lapland, in de afgelopen winter. Wij dachten laten we lekker Chef Confit meenemen. Handig omdat het goed blijft, een goede prijs, een prima smaak en ook nog eens snel klaar.
Met de nieuwste recepten in de camper en alle ingrediënten ook al mee was dit super handig. We hebben de recepten echt gemaakt 'conform het boekje' en het resultaat was perfect.Echt heerlijk gegeten, glaasje wijn erbij maakte het nog helemaal af ook.

Voor een volgende vakantie gaan wij zeker weer Chef Confit meenemen. En ik kan me goed voorstellen dat als we thuis snel, makkelijk en lekker willen eten het voor de vakantie bedoelde blik al veel eerder open gaat. Chef Confit echt een aanrader!

Wim

Gisteravond een familie etentje met 7 personen. Wat is er dan makkelijker dan de heerlijke kippen dijen van Chef Confit. Wij waren er al bekend mee maar onze gasten niet. Iedereen laaiend enthousiast over de smaak. En voor 7 personen gewoon lekker makkelijk 20 minuten in de oven (180 graden). Een kind kan de was doen…in één woord ‘super’!!

Annemie

Ik hou van lekker eten, maar sinds ik alleen ben is koken vaak een opgave. Nu heb ik via mijn dochter Chef Confit ontdekt.
Chef Confit Kippendijen is mijn favoriet. Heerlijk mals, eenvoudig op te bakken, wat verse groenten erbij en een goede maaltijd staat op tafel. Het vet heb ik gebruikt om mijn voorgegaarde aardappeltjes krokant te maken. Hoe? Heel eenvoudig: ovenschaal, aardappetjes erin, wat kippenvet erover heen en de oven doet het werk. Daarna is het heerlijk smullen van een makkelijke maaltijd mét smaak. Het kippenvlees was super mals, rijk van smaak ... ik heb gesmuld.
Voor mij een ideale oplossing! Dit smaakt gewoon naar meer ...

Leo van Driel

Goedenavond,

Ik heb van de week op de camping in Odda een blik gekonfijte kip bij je gekocht. Vanavond heb ik die volgens jouw aanwijzingen klaar gemaakt en gegeten. Het was meer dan verrukkelijk, echt een culinair topproduct. Als ik weer thuis ben ga ik zeker blikken bestellen. Ik hoop dat je nog veel van dit lekkers zult ontwikkelen.

Veel succes, Leo van Driel.

Ton Oolthuis

Grand Prix Chef Confit

Net als vele andere Nederlander zijn ik en mijn zoon in de ban van Max Verstappen en de Formule 1. En dan wil je niet allen voor de TV zitten, maar er ook een keer echt bij zijn. Dus wij zijn twee weken geleden naar Oostenrijk gereden om de Grand Prix daar live te bekijken. We hadden een kaartje voor het hele weekend en gingen kamperen.

En dan is natuurlijk de vraag wat we met het eten gingen doen. Ik had geen zin om iedere dag bij een of ander onbestemd kraampje op de camping iets te bestellen. Dus we namen veel etenswaar zelf mee, waaronder een blik Chef Confit Procureur.

We kampeerden onder andere samen met mijn zwager die ook vlees in blik had meegenomen. Hij had bij de plaatselijk keurslager vlees in blik (magere varkenslapjes in jus) gekocht waarover hij van te voren flink opgaf.

We hebben voor een maaltijd beide blikken bereid en geproefd. En wat een verschil. De procureur van Chef Confit stak er qua smaak (en voor het oog) met kop en schouders boven uit. En ook de prijs - kwaliteitverhouding van Chef Confit is veel beter.

Ton Oolthuis

Laat een review achter