Groene curry met kip

Groene curry met kip

Voorbereiding

Snijd de wortel, paprika en (rode) ui fijn. Kook de rijst en blancheer de peultjes of sugarsnaps. Zet alvast de overige ingrediënten klaar: een flinke theelepel green curry paste, 1 pakje kokoscrème, verse kruiden om te garneren (peterselie of koriander), een beetje taugé en eventueel blokjes of plakjes avocado. Haal de Chef Confit kip uit het blikje.

Bereiding

  1. Bak de groenten in een beetje kippenvet.
  2. Bak de green curry paste even mee met de groenten.
  3. Blus de groenten en green curry paste af met de kokoscrème.
  4. Trek de kip met twee vorken uit elkaar en voeg als pulled chicken toe aan de groene curry. Warm het geheel goed door.

Opmaak

Warm de rijst op in de magnetron en serveer op borden. Doe de curry over de rijst en garneer het geheel met peterselie of koriander, avocado en taugé. Smakelijk!