🥩Snel aan tafel🥩

Herken jij jezelf in de volgende situatie? Je hebt gewerkt tot een uurtje of 18:00 en last van enorme trek, maar ga je vanavond nog echt weer koken? De gemiddelde bereidingstijd van een maaltijd duurt al gauw een 35 -45 minuten. Op een bezorgmaaltijd moet je zo 60 minuten wachten. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor, namelijk Chef Confit. Met ons vlees in blik maak jij snel, maar toch geweldige gerechten in slechts enkele minuten.

Door de ambachtelijke bereiding wordt het vlees mals en rijk aan smaak. Misschien wel het beste te vergelijken met het stoofvlees van oma, maar dan nog net iets lekkerder. Het moeilijkste onderdeel van een geslaagde maaltijd is het vlees. Voor de andere componenten zoals groenten, pasta of aardappels koken hoef je geen Jamie Oliver te zijn. Met Chef Confit als jouw geheime wapen heb je de basis voor een chefwaardige maaltijd in handen. Gebakken aardappels en bijvoorbeeld sperzieboontjes zijn klaar binnen 10 minuten. Combineer dit met één van de  verschillende varianten van Chef Confit en je hebt een super snelle maaltijd op tafel. Geloof je ons niet? Lees dan verder voor snelle maaltijd-tips.

Ga voor een snelle maaltijd (2 personen)

Een blik Chef Confit is perfect afgestemd voor 2 porties, oftewel 2 personen. Onze heerlijke kippendijen, procureur en/of varkenswangen kan je heerlijk combineren met een bami, nasi, pasta of aardappel gerecht. Ook andere opties zijn mogelijk zoals wraps, luxe salades en zelfs overheerlijke soepen. Het vlees van Cheft Confit is direct klaar voor gebruik. Maak het blik open, giet het vet over in een bakje en bewaar in de koelkast voor andere doeleinden. Het vlees even aanbakken of opwarmen en binnen enkele minuten heb je het heerlijkste vlees op tafel. Tip bedenk wat je erbij wilt drinken en het advies om je tafel mooi te dekken.

Alhoewel de porties zijn afgestemd op 2 personen, verplichten wij jou niet om hieraan te houden. Wij kunnen jou heel goed begrijpen als je het vlees niet wilt delen. Daarnaast is het ook ideaal voor een ieder die tijdens de drukke dagen of bij gebrek aan motivatie om uitgebreid te koken, de ideale oplossing!

Hoe kan jij een snelle maaltijd maken

Stel je voor, nooit meer uren bezig zijn met het marineren vlees of stress over bereidingstijd. Deze ideale wereld is dichterbij dan je denkt. De gerechten van Chef Confit zijn makkelijk te bereiden en vooral heel erg lekker. Zo hebben wij een aantal recepten uitgewerkt die zorgen voor een supersnelle maaltijd en daarnaast smaakvol zijn.

Tijdens een diner gaan jouw gasten nooit geloven dat dit gerecht uit een blik komt. Zij zullen verbaasd zijn over hoe weinig tijd je doorbrengt in de keuken doorbrengt versus het resultaat. Want met onze producten bereid jij al in een paar minuten een gerecht van restaurantkwaliteit, op grote of kleine schaal, als professionele chef of als thuiskok. Daarnaast hoef je door de perfect afgestemde porties niks weg te gooien, bespaart het je een hoop tijd en moeite als je geen fan bent van koken. Met Chef Confit maak jij ook in een mum van tijd een snelle maaltijd. Lees snel verder voor onze recepten!

Chef Confit is alles behalve een simpele snelle maaltijd

Alhoewel het lijkt alsof ‘snel’ ook ‘simpel’ moet zijn qua smaak, halen wij je graag uit de droom. Chef Confit is daarmee alles behalve een simpele snelle maaltijd. Bij Chef Confit heb je namelijk de keuze om te kiezen uit 3 verschillende soorten vlees. Alle varianten zijn al op smaak gebracht, waardoor je altijd het perfecte vlees in huis hebt. Met veel zorg en liefde hebben wij onder begeleiding van geweldige chef koks als Arjan Weckseler deze smaken samengesteld. Deze overheerlijke vleessoorten kan je voor vele diverse gerechten gebruiken en bestaan uit:

1. Gemarineerde Hollandse kippendijen

Deze zijn gegaard in hun eigen vet met de heerlijke smaak van citroen en rozemarijn. Per blik zijn onze gemarineerde Hollandse kippendijen te koop in de Sligro op de afdeling van Koninklijke Ruig. Via onze webwinkel zijn de blikken ook te bestellen per tray van 6 blikken. Eén blik bevat ongeveer 300 gram, twee stukken kippendij, 75 gram kippenvet en is goed voor 2 personen. Klik hier voor een heerlijk recept met gemarineerde Hollandse kippendijen.

2. Gemarineerde Hollandse varkensprocureur

Een absolute favoriet! Deze gemarineerde Hollandse varkensprocureur is in zijn eigen vet gegaard, onweerstaanbaar zacht en smaakvol. Ook deze variant is te koop in de Sligro op de afdeling Slagerij Kaldenberg. Via de webwinkel alleen te bestellen per tray van 6 blikken. Eén blik bevat ongeveer 300 gram vlees, 75 gram reuzel en is goed voor 2 personen. Klik hier voor een heerlijk recept met gemarineerde Hollandse varkensprocureur.

3. Gemarineerde Hollandse varkenswangen

Onze varkenswangen van Hollandse bodem zijn gemarineerd in een heerlijk donker bier. Per blik zijn deze varkenswangen van Chef Confit te koop in de Sligro, wederom op de afdeling Slagerij Kaldenberg. Via onze eigen webwinkel zijn de varkenswangen enkel te bestellen per tray van 6 blikken. Eén blik bevat ongeveer 300 gram varkenswangen, 75 ml bier en is goed voor 2 personen. Klik hier voor een heerlijk recept gemarineerde Hollandse varkenswangen.

Chef een super snelle maaltijd met Chef Confit

Kortom, een snelle, maar heerlijke maaltijd bereiden is nog nooit zo makkelijk geweest samen met Chef Confit. Zie hier bijvoorbeeld een video van @WesloDJ (Instagram), waarin hij laat zien hoe Chef Confit het verschil maakt:

Het allersnelst ben je met een beetje preppen. Kook eens rijst voor 2 dagen. Of wat aardappels extra. Kijk eens wat je nog in je groentela hebt liggen, want nagenoeg alles is te combineren met het vlees van Chef Confit. Sla onze blikken vandaag nog in voor je voorraadkast, zodat ook jij (indien nodig) kan kiezen voor een super snelle maaltijd. Zeg maar gedag tegen last-minute boodschappen doen, over vijf tot tien minuten staat het eten al klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *